El món del rap està de dol. La rapera Lexii Alijai, qui prometia ser una de les joves promeses del gènere, moria el passat 1 de gener als 21 anys, sent els seus familiars els qui han comunicat la trista notícia. Tot i que no han volgut revelar les causes de la pèduda, la família ha confirmat a BuzzFeed la notícia, sent la cosina de la rapera l’encarregada de pronunciar-se. “Compromesa i dedicada a la seva música i que sempre havia sabut exactament el que volia ser”, assegurava LaMycha Jett parlant de la seva cosina.

El seu cosí Raeisah Khan també ha volgut dedicar-li unes emotives paraules: “És una veritable llegenda. Si la coneixes o l’escoltes, sents esgarrifances. Descansa en el paradís. Mai seràs oblidada”. També tots els seus fans s’han mostrat desolats amb la notícia, omplint les xarxes socials de fotos i comentaris en homenatge a la jove cantant.

Molts companys de professió també s’han sumat al condol, i és que la jove estava considerada com una gran promesa del rap, comptant amb grans col·laboracions i molta repercussió en xarxes socials i plataformes digitals.

Nou comentari