El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor l’àvia de Letizia Ortiz, Menchu Álvarez del Valle
  • CA

Menchu Álvarez del Valle, àvia de Letizia Ortiz, ha mort als 93 anys, segons ha publicat la revista ‘Semana’. La periodista i la seva néta tenien una fantàstica relació, per la qual cosa la seva mort ha deixat desolada a la dona de Felip VI. Segons la mateixa revista, ella era la seva gran debilitat, ambdues tenien una gran sintonia i així es demostrava tant davant dels focus com quan aquests s’apagaven. Tot i que el fill de Menchu, Jesús Ortiz, es va jubilar enguany, la mort de la seva mare provoca que aquest converteix en l’any més dur per a ell.

Segons ‘Semana’, Menchu era una persona molt estimada i sempre que podia presumia de la família que tenia. De fet, cal recordar que fa només uns mesos va revelar quin era el paper més il·lusionant per a ella: “No hi ha res millor que ser àvia”. La relació que tenia amb les seves besnétes era tan especial com la que tenia amb Letizia, fet que deixa clar que la mort haurà suposat també un gran cop per a elles.

Menchu Álvarez del Valle va néixer a Santander l’any 1928, però va viure a Oviedo des de la seva joventut, i va ser una gran periodista radiofònica espanyola. Tant és així que va ser ella mateixa qui va revelar l’any 2018 a la premsa que els inicis de Letizia a la Casa Reial no van ser fàcils. “Estimo la llibertat i la intimitat i allò va ser una allau de gent, de curiositat, de fotògrafs. A més va passar en l’últim any de vida del meu marit… I allò semblava una romeria”, va explicar durant unes jornades de la Cultura de Ribadesella.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa