Mor Chiquito de la Calzada

L'humorista havia patit una angina de pit i es trobava hospitalitzat des del passat 31 d'octubre
Chiquito de la Calzada
Chiquito de la Calzada | RTVE

L'humorista malagueny Gregorio Sánchez, més conegut com a Chiquito de la Calzada, ha mort la matinada d'aquest dissabte a l'edat de 85 anys a l'Hospital Regional de Màlaga, on es trobava hospitalitzat des del dia 31 d'octubre a causa d'una infecció. Aquest dilluns passat, a més, ja havia estat traslladat a l'UVI després de patir una angina de pit.

 

Chiquito va néixer el 1932 a Màlaga i va iniciar-se en el món artístic com a cantant en l'àmbit del flamenc, on va gaudir d'una llarga carrera col·laborant amb artistes de fama mundial. No va ser fins el 1994, però, als 62 anys, que va saltar a la fama com a humorista gràcies a la seva participació al programa televisiu 'Genio y Figura', que el va convertir en una celebritat i a partir de la qual va gaudir d'un gran èxit televisiu durant els anys següents. Dotat d'un llenguatge i d'un estil molt peculiars i reconeixibles instantàniament, la seva influència va arribar a les expressions col·loquials dels anys noranta gràcies, també, a les pel·lícules on va participar o que va protagonitzar.

Comentaris
Jordi Comasobirana
D. E. P. Se'n va una veritable icona de la marca espanya, al nivell de Belén Esteban i Jesulín. Sortosament, a Catalunya tenim icones de nivell molt més elevat.
josep
Aquest home podia haber estat un gran president español. Millor que qualsevol altre
En pau descansi
Però no cal preocupar-se, per a substituir-lo queda el garrulerio franquista.
Ramon
Si fóssim lliures, ni el coneixeríem. Igual que ni coneixem els equivalents portuguesos, marroquins, italians, francesos o algerians.
Pau
Doncs a mi em va costar al principi, però em feia molta gràcia. DEP.
grande chiquito !!
desde Catalunya : astaluegorlucas !! DEP !!
Amb tots els respectes
No connecto amb el seu humor. Sobre gustos no hi ha res escrit
Badaloni
De verdad, indepes, dais asco. DEP. Y al ataquerrrrr!!!!
xicu
simpatitzant del pp que no estava embolicat en cap trama, l'humor d'aquest senyor em feia pena
Fat Boy
Tant per tant, hauria preferit que es moris un altre.
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
FAT BOY ,, Estic en tu JO Tambe preferia morisin altres abans , que CHIQUITO este no feia mal a ningu i feia riure a la gent que li agradaba el seu humor Ami mai me va agradar lo que feia PERO Per una GRAN MAYORIA DE GENT Resulta si u feia be i es lo que importa DESCANSI EN PAU Ara alla al Cel segur seguira fen el mateix ja que li donaba bon resultado a la terra.ORIGINAL SI U VA SER I UNIC .
Pau
Badaloní, los que dais asco sois la escoria española como tu, y conste que soy el mismo que ha escrito antes a favor de Chiquito.
Badaloni
Aparte de escoria, sois unos borricos zanahorios. Os toman el pelo con proclamaciones de republica "simbólicas", y tragáis, tragáis, y tragáis......miquelets de pacotilla!!!
federalista
ni amb els morts humoristes que no feien mal a ningu respecteu, fanatics adoctrinats de m, en fi on no n'hi ha no es pot sacar res i cervell en els indepres d'aquest pamfllet perdo diari n'hi ha molt poc,cot test d'aptitud ja per l'amor de deu.

envia el comentari