Carmen de Mairena ha mort aquest diumenge als 86 anys “per causes naturals”. Els seus familiars agraeixen els missatges de suport i estima que han rebut: “La Carmen ha marxat plena d’amor, mimada i estimada per nosaltres, els seus éssers estimats més propers”. 

“Avui brilla una estrella més al cel, l’estrella d’una dona lliure, forta, valenta i lluitadora que ha estat i serà icona LGTBIQ, donant visibilitat i lluitant pels drets del col·lectiu en èpoques molt dures i difícils. Carmen ja és un mite i història d’Espanya, fins sempre”, han escrit des del perfil oficial de l’artista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Desde la cuenta oficial de Carmen de Mairena, informamos a todos sus fans, admiradores y personas que la querían, que Carmen nos ha dejado hoy 22 de marzo a los 86 años de edad, por causas naturales en Barcelona, su ciudad natal. Sus familiares y amigos íntimos queremos agradecer todos los mensajes de apoyo y cariño que ha recibido por parte de todos los que la querías y recordabais durante estos últimos años. Carmen se ha ido llena de amor, mimada y cuidada por nosotros sus seres queridos mas cercanos. Hoy brilla una estrella mas en el firmamento, la estrella de una mujer libre, fuerte, valiente y luchadora, que ha sido y será un icono lgtbiq, dando visibilidad y luchando por los derechos del colectivo en épocas muy duras y dificiles. Carmen ya es un mito e historia de España. Hasta siempre Carmen! Siempre te recordaremos. Toda España te quiere?? #carmendemairena#icono#mito#bcn#barcelona#lgtbi#trans#valiente#luchadora#carmen#artista#hastasiempre#

Una publicación compartida de CARMEN DE MAIRENA (@carmendemairena_oficial) el

Carmen de Mairena serà recordada com una de les pioneres del moviment transsexual a Espanya. De jove era un cantant de copla de cert renom a Barcelona, la seva ciutat natal, però va ser als 90 quan va guanyar fama mediàtica gràcies a la seva participació a programes del cor i el seu caràcter extravagant.

Nou comentari