Mor Begoña Sierra, íntima amiga de Kiko Hernández i fundadora del Bingo Las Vegas de Madrid

Era una empresària reconeguda i molt estimada

Begoña Sierra, íntima amiga del televisiu Kiko Hernández, ha mort aquest dilluns 4 d’octubre. La fundadora del Bingo Las Vegas, situat a Madrid, era una empresària reconeguda i molt estimada: “Avui estem de dol perquè h marxat el nostre referent”, diu el comunicat oficial emès pel Bingo. “És un dia trist per a tots, el més trist de la història de la nostra família, hem perdut a la nostra fundadora, la nostra cap, la nostra amiga”, comença el text.

El propi Bingo la defineix en el comunicat com una dona “valenta”, “lluitadora”, “generosa” i “irrepetible” i destaca que va ser “pionera en el sector de l’oci”. “Ens va ensenyar que el camí de la mà de la seva gran família del meravellós Bingo Las Vegas era més important que la vida”, continua el text.

“El seu llegat i el seu exemple d’entrega sempre estarà als nostres cors. Mai podrem oblidar-te, perquè ja ets eterna“, conclou el comunicat. Begoña era coneguda per pràcticament tots els famosos, però era especialment amiga de Kiko Hernández, el tertulià de ‘Sálvame’. Eren molt amics, i de fet, el propi col·laborador va explicar que Begoña el va acompanyar quan van néixer les seves filles, Abril i Jimena.

Nou comentari