El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor als 52 anys Luke Perry, protagonista de ‘Sensación de vivir’
  • CA

 

Luke Perry, conegut per interpretar a Dylan en la mítica sèrie ‘Sensación de vivir’, ha mort aquest dilluns 4 de febrer com a conseqüència d’un vessament cerebral que va patir la setmana passada. L’actor habia estat hospitalitzat a Los Angeles i es trobava en estat d’observació, amb pronòstic reservat. El Departament de Bombers de Los Angeles va rebre dimecres passat una trucada d’urgència d’una “sol·licitud mèdica no especificada”. El representant de Perry confirmava que l’actor “estava sota observació a l’hospital”.

 

A més de ‘Sensación de vivir’, Luke Perry, de 52 anys, és conegut per interpretar a Fred, el pare d’Archie (KJ Apa) en la sèrie ‘Riverdale’, de The CW. Entre els seus altres treballs coneguts estan pel·lícules com la cinta original de ‘Buffy, los cazavampiros’ (1992) ‘8 segundos’ (1994) i ‘El quinto elemento’ (1997). 

 

La setmana passada Fox va anunciar el retorn de la ficció que li va donar popularitat, ‘Sensación de vivir’, amb part del repartiment original de la sèrie, entre els quals no estava Luke Perry.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa