Mor als 40 anys la presentadora britànica Caroline Flack

Tot el Regne Unit està gelat amb la notícia de la inesperada mort de Caroline Flack. La coneguda presentadora del reality Love Island, programa en el qual solters busquen l’amor a Mallorca, ha estat trobada sense vida al seu apartament de Londres.

Segons informa Sky News, la policia està investigant aquest succés i no descarta cap hipòtesi. La seva família s’ha afanyat ràpidament a demanar respecte per a la morta en aquests difícils moments: “Respectin la privacitat de la família en aquests moments difícils i demanem que no intentin contactar-nos o fotografiar-nos”.

Caroline era un dels personatges més coneguts de la televisió britànica. El seu romanç amb Harry Styles li va donar una dimensió mundial gràcies a la popularitat de l’ex integrant de One Direction.

Tot i així des de feia un temps sortia amb l’extenista Lewis Burton. Una relació una mica complicada que havia acabat en els tribunals, quan ell la va denunciar per agressió. Malgrat l’enrenou generat per aquesta demanda, la parella va decidir donar-se una segona oportunitat i continuar amb la seva relació. Ell mateix ha compartit una fotografia de tots dos a Instagram on assegura que el seu cor està trencat amb aquesta tràgica notícia.

Nou comentari