El monyo XXL de Pilar Rubio, objecte de burla a la xarxa

Pilar Rubio ha tornat a generar un munt de comentaris arran de la participació a ‘El Hormiguero’. La col·laboradora ha aparegut amb un monyo XXL que ha deixat els teleespectadors amb la boca oberta. Com havia aconseguit un pentinat tan estrany i cridaner? Ella mateixa ho explicava: “És d’una desfilada de Haider Ackermann. Ha tret aquest tipus de monyos que estan molt guais. Com us veieu vosaltres presentant el temps amb un monyo així? Per què no? No ho podem portar a la pràctica?”.

Assegura que és molt fàcil, el que bona part de l’audiència no s’ha cregut: “És molt fàcil, ho podeu fer a casa perquè és una bola de porexpan. Li fas un forat, treus la cueta per allà i després la deixes caure com una cascada”. 

Pilar Rubio sorprèn amb un monyo XXL a 'El Hormiguero'   Antena 3

Pilar Rubio sorprèn amb un monyo XXL a ‘El Hormiguero’ / Antena 3

El look no acabava de convèncer a Pablo Motos, que també es reia de les mitges que duia Pilar Rubio: “Les velles del meu poble, quan venen de recollir cebes, venen amb aquests mitjons i se senten a la plaça. Si els hi preguntes què feien et responen ‘aquí, esperant la mort”. 

Una crítica que feia enfadar Pilar: “Avui tot és de vella, de veritat. Em traieu la il·lusió. Jo que vaig buscant tendències per allà i tot us sembla malament. Ni tan sols us agrada el maquillatge dels ulls?”. I d’aquí, a Pablo buscant-li les pessigolles: “No em provoquis, Pilar… T’ho anava a dir i m’he callat. Si ara em dius lo del color del maquillatge que t’has posat als ulls, és color de caca de bebè”. 

Pilar Rubio, sorprenent a 'El Hormiguero'   Antena 3

 Antena 3

La col·laboradora s’havia arriscat per cridar l’atenció i ho ha aconseguit, d’igual manera que divertir l’audiència.

 

Nou comentari