Mónica Pont: “Ana Obregón no tornarà a actuar, se li ha apagat la llum”

L'actriu i model catalana se sincera des de la seva nova residència a Mèxic

L’actriu i model catalana Mónica Pont viu des de fa un temps a Mèxic, país en el qual ha tornat a triomfar en el món de la interpretació. La de Barcelona ha concedit una entrevista a Europa Press per parlar sobre la seva nova vida allà, com ha viscut la pandèmia i també què sap sobre altres famosos. 

En primer lloc destaca que no es pot queixar, ja que té molta feina: “Em feia falta un canvi per renovar i estic feliç. Ara bé, crec que en la vida res no és per sempre. Has de lluitar cada dia. A Espanya no m’oferien les feines que volia fer, vaig venir aquí i ara no paro de treballar. Confien en mi i et valoren per la feina, no per les parelles que has tingut. He fet moltes coses professionalment, però sembla que la meva vida personal es va menjar a l’actriu”.

Qui també té la residència a Mèxic és Miguel Bosé, qui està envoltat de polèmica des de fa uns quants mesos. Mónica Pont l’ha volgut defensar, per això: “Miguel està molt bé, fugint dels paparazzi. És una gran persona, meravellós, a qui li hauríem de fer un monument a Espanya. És un grandíssim professional, per la qual cosa fa ràbia que Espanya no cuidi els seus artistes. Aquest senyor ha marcat una època i per això hauríem de cuidar-lo, aquest és el problema de la societat espanyola. Hi ha molts programes de televisió que destrueixen perquè allò, desgraciadament, ven perquè és el que la societat vol. Així estem. Jo només dic que Miguel Bosé és bona gent i bon pare”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lo mejor de la vida no se planea, simplemente sucede @posadamisiontaxco #travel #friends #taxco #mexico #monicapont

Una publicación compartida de Monica Pont (@pontmonica) el

 

També ha volgut dedicar unes paraules a la seva companya Ana Obregón, amb qui va coincidir a Hostal Royal Manzanares: “Vaig enviar-li un missatge quan va morir el seu fill i em va dir una cosa molt maca, que les dues teníem en comú que som mares amb fills únics. Jo no he perdut el meu fill, però el veig molt poc i, de mare a mare, jo podia entendre molt bé com se sentia ella. Álex era una persona meravellosa, ho ha vist tota Espanya. Jo a Ana sempre l’he defensat perquè és la dona més treballadora del món. Bona mare, bona amiga, bona companya… Sempre l’he estimat i sempre l’estimaré“.

El problema, segons Mónica, és que la mort del fill l’ha marcat per sempre: “Crec que Ana Obregón no tornarà a actuar. Tota Espanya està esperant saber com se sent i donar-li suport, però tornar a treballar… No sé. A Ana se li ha apagat la llum amb el seu fill i no crec que la veiem actuant. La veurem en alguna entrevista, però no… Ana no tornarà a ser la mateixa. Ha de buscar com passar el dol, però la pèrdua d’un fill mai no se supera”. 

 

 

Una entrevista completa que torna a col·locar Mónica Pont en primera línia mediàtica. 

Comentaris

    M'he animat a fer un comentari 05/11/2020 10:25 am
    És necessari fer aquesta secció anomenada "Gent" ? Suposo que la "gent" que la qual sempre parleu, fa part de programes de televisó dels quals alguns lectors no en tenim ni idea, per la senzilla raó que no hem vist mai els seus "programes" que pels titulars que feu servir semblen estrafolaris..

Nou comentari