El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren el sou de Mónica Naranjo a ‘La isla de las tentaciones’
  • CA

La isla de las tentaciones‘ és el descobriment televisiu de la temporada. Mediaset encara no es creu l’èxit aclaparador que ha aconseguit gràcies a aquest reality, consistent en separar parelles en dues cases plenes de pretendents guapíssims amb l’objectiu de trencar les relacions dels concursants. Discussions i infidelitats, mel per als teleespectadors de Telecino. El resultat? 30% de share i pujant: una autèntica barbaritat que els fa desitjar estrenar una nova edició ben aviat.

Aquest dimarts han emès el debat final, en el qual han reunit les parelles concursants per acabar en gran. Una de les escenes que s’esperaven amb més expectació? La retrobada de Susanna i Gonzalo, que van tallar durant l’últim programa després de sis anys de relació. La jove li ha explicat avui, sis mesos després, que s’ha mantingut distant durant aquest temps perquè volia que ell es fes a la idea que no hi ha marxa enrere, que s’ha desenamorat i no vol seguir sortint amb ell. Tot, mentre Gonzalo plorava i es mostrava completament trencat.

Susanna i Gonzalo trenquen definitivament Telecinco

Susanna i Gonzalo trenquen definitivament /  Telecinco

 Del que més es parla avui, però, és de la informació que ha tret a la llum Rocco Steinhäuser. El periodista ha assegurat a ‘Versió RAC1’ que sap quant ha cobrat Mónica Naranjo com a presentadora. “Mónica ha guanyat 10.000 € a cada programa. Un total de 110.000 €, doncs”. Es tracta d’una quantitat molt elevada, però que de ben segur que seria encara major en la segona edició del reality en veure com ha triomfat a nivell d’audiència. La presentadora ha afirmat, però, que no vol tornar a presentar-lo. Una etapa que tanca, tot i el dineral que s’ha endut.

Mónica Naranjo a 'La isla de las tentaciones' Telecinco

Mónica Naranjo a ‘La isla de las tentaciones’ / Telecinco

Caldrà veure si finalment compleix la promesa i es desentén del programa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa