El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mónica Hoyos, desesperada: “Tinc una okupa a casa i la llei no m’ajuda”
  • CA

Mónica Hoyos ha denunciat públicament que la inquilina del seu pis fa nou mesos que no li paga el lloguer. El problema? Que es nega a pagar i també a abandonar la casa, el que la converteix en una okupa. La col·laboradora de televisió ho ha deixat en mans dels seus advocats, però la llei es posiciona a favor de la inquilina: “Li he ofert que marxi i que no em pagui el que em deu, però ni cas. No contesta els burofaxos ni les trucades. I sabeu a qui protegeix la llei? Em deu aproximadament 10.000 €. He anat a la porta del pis i li he suplicat que marxi, però no vol. De fet, va acabar trucant ella a la policia. Van venir els policies per intentar intervenir, però ella només deia que li era igual si la denuncio”.

“Tant de bo una llei aviat que digui que si t’ocupen la casa i no volen marxar, immediatament han de ser desallotjats. Que no t’obliguin a mantenir-los, és una injustícia enorme!“, lamentava a Twitter. 

Un mal moment que converteix la situació en un drama: “És terrible, quan la gent no es comporta amb principis i educació… S’està aprofitant i és terrible. El pitjor de tot és que es riu en la nostra cara, per desgràcia. Hi ha molta gent que pateix el mateix que jo. Que ningú no ens ajudi em sembla terrible. Em sento desprotegida, jo i tota la gent que està tota la vida estalviant i després ningú no els empara quan passa això”.

Mónica Hoyos plora a ‘Socialité’ / Telecinco

Unes declaracions que ha fet a ‘Europa Press’: “He aguantat molt. He estat bona persona i li he permès que no em pagués cada mes, però ara veig que hauria d’haver actuat abans. Ara he d’esperar… És una desgràcia i molt injust. La truco i riu, perquè creuen que té dret a què jo la mantingui”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa