El cosí de Mónica Hoyos, a l’hospital per una brutal agressió

Mónica Hoyos ha denunciat públicament l’agressió que ha patit el seu cosí, Richy Hurtado, que va fer-se famòs mediàticament gràcies a defensar-la mentre ella participava a ‘Supervivientes’. El noi estava jugant un partit de futbol quan un altre jugador li hauria adonat una pallissa: “El meu cosí ha estat colpejat brutalment per un presumpte jugador de futbol. Es troba hospitalitzat. No es pot permetre aquesta violència i menys a l’esport. Et posaràs bé, ja veuràs”, ha escrit la presentadora.

“Aquest presumpte futbolista li va donat una puntada de peu mentre el meu cosí estava a terra, enmig d’un partit de futbol. Si us plau, denunciem-ho tots”, deia Mónica. 

Mónica Hoyos denuncia una agressió al seu cosí   Instagram

Mónica Hoyos denuncia una agressió al seu cosí / Instagram

Un diari local afegeix que després de l’atac el partit va quedar suspès i van necessitar fins a tres patrulles de policia per endur-se a l’autor de l’agressió. L’equip va emetre un comunicat per anunciar l’expulsió del jugador i lamentar el que havia passat.

El cosí de Mónica té forts hematomes a la cara i diverses dents trencades, però podria haver estat pitjor: “Pensava que l’havia matat. Mai no havia vist res així”, relata un company d’equip.

Una agressió que han volgut denunciar per intentar que no es torni a repetir res similar. 

Nou comentari