El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mónica Carrillo revela que pateix càncer de pell
  • CA

Mónica Carrillo ha tornat aquest dissabte al plató d’Antena 3 Noticias després de les vacances. El que ningú no sospitava era que el seu estiu no ha estat fàcil, precisament. En un fil a Twitter, la presentadora treia a la llum que a principis de juny li van detectar un càncer de pell. Ho va saber gràcies a una ferida al nas que no acabava de cicatritzar, la pista que va ajudar als metges a esbrinar que era un càncer el causant.

Un carcinoma basocel·lular que el cirurgià li extirpava, abans de començar un període de recuperació molt lent que ha pogut acabar a temps abans de reincorporar-se a la feina: “Aquest estiu atípic per a tots també ho ha estat, en aquest sentit, per a mi. Protecció solar, apòsits, gorres i grans dosis de paciència i confiança. En aquestes situacions ens posem a prova nosaltres i també les persones que ens envolten”.

 

 

La presentadora reconeix que ha estat una mica més fàcil gràcies a estar envoltada de la seva família: “Tinc la sort d’estar meravellosament envoltada personalment i professionalment, un suport que ha estat fonamental per a mi. Aquells que em coneixen saben que no m’agrada explicar detalls de la meva intimitat, però no en aquesta ocasió perquè crec que pot servir per donar visibilitat. La vida, com nosaltres està plena d’imperfeccions que fan que aquest joc sigui impressionant”.

 

 

Per tal de donar visibilitat a aquesta malaltia, a més a més, ha publicat tres fotografies de la cicatriu: “Aquí teniu fotos de com ha estat la meva evolució dels últims tres mesos, sense filtres ni retocs. A vegades la vida ens fa esgarrapades. Crec, fermament, que som tot el que ens ha fet arribar fins aquí. A partir d’ara a mi m’acompanyarà aquesta esgarrapada a la cara. Ja ens estem acostumant i crec que, fins i tot, ens caiem bé. Cuideu-vos, aneu a revisió i protegiu-vos del sol”. 

 

 

Els seus seguidors han omplert el fil de comentaris de suport i ànims.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa