El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mónica Carrillo envia un missatge importantíssim un any després de patir càncer
  • CA

Mónica Carrillo va passar un estiu molt complicat l’any passat. A la presentadora dels informatius d’Antena 3 li van diagnosticar un carcinoma basocel·lular, un tipus de càncer de pell localitzat en el nas. No se’n va amagar i, de fet, va voler compartir una imatge de la cicatriu amb els seguidors per intentar fer reflexionar i donar visibilitat a aquest tipus de malaltia.

Ara, un any després, Carrillo ha publicat una foto que mostra com tenia la cicatriu l’any passat i una d’actual per enviar un missatge d’esperança: “Entre aquestes dues fotos han passat un any. La vida segueix. Ens deixa cicatrius profundes perquè no ens oblidem de tot el que ha passat, però sempre avança. Vinga! Cuideu-vos, protegiu-vos del sol i preocupeu-vos per allò important”.

La periodista va haver de sotmetre’s a una intervenció d’extirpació que li va deixar una cicatriu en la part esquerra, però no vol amagar-la. Vol veure-li la part positiva i maca, el que també han fet molts dels seus seguidors. De fet, la publicació ràpidament s’omplia de fotos d’altres persones amb cicatrius i les seves històries. Mónica Carrillo, emocionada, els agraïa aquest suport: “Sento molt no poder respondre tantes mostres d’estima. Estic aclaparada per la vostra resposta i feliç per totes les persones amb una situació similar a les que hagi pogut ajudar”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juny 07, 2021 | 21:44
    M'importa una merda juny 07, 2021 | 21:44
    M'importa una merda la vida dels "famosos" de l'ermot central. Ja faig prou de mantenir-los

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa