El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Míriam Sánchez: “Tinc tanta ansietat que em bec l’aigua dels gerros”
  • CA

Míriam Sánchez ja no pot més. L’exactriu de cinema per a adults està travessant un dels pitjors moments de la seva vida i ha donat unes declaracions al programa ‘Sálvame’ on es queixa de tot el que s’està parlant d’ella: “Sí, estic regular. Però vull defensar-me, perquè estic llegint coses molt desagradabes, i vull netejar la meva imatge. Estic tan cansada…”.

“Estic buscant molts centres… He escrit molts diaris per desfogar-me, de tot el que he passat i de tot el que he aguantat… El problema de base és la falta de xarxa de suport familiar. Jo no diré res de la meva família, però no hi tinc relació. Estic sola, absolutament sola a la vida”, lamenta Míriam Sánchez.

Miriam Sánchez | Telecinco
Miriam Sánchez | Telecinco

L’ex de Pipi Estrada reconeix que “amb tots els problemes que he tingut he acabat amb una addicció. Jo ja venia predisposada perquè tinc un gen, i he tingut recaigudes, i al final sempre ho paga qui menys s’ho mereix”. A més, reclama que “s’ha d’entendre com és l’adicció en les dones: la majoria d’elles no és per festes és perquè estan absolutament oprimides, i moltes més coses”.

I conclou: “I després es beuen el Nil, però caldria beure com estan aquestes dones sense certes persones a la seva vida. Arribo a uns nivells d’ansietat que em bec l’aigua dels gerros, i el Nil també”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa