Miriam Sánchez protagonitza un escandalós altercat en un bar

‘Sálvame’ ha conegut una notícia d’última hora durant l’emissió del programa de divendres: una famosa s’ha comportat malament en diversos bars de Madrid. Els fets van passar sobre les dotze de la nit a la terrassa d’un local, i aquesta persona estava acompanyada per dues persones, “i de sobte la seva actitud va començar a cridar l’atenció”, ha explicat la reportera de ‘Sálvame’ desplaçada al lloc dels fets.

El programa es referia a Miriam Sánchez. Va tenir un altercat amb el guàrdia de seguretat d’aquest bar, i durant la discussió les consumicions van sortir volant per l’aire, ella va caure a terra i va perdre el seu calçat (les xancletes, de 10.000 euros, segueixen encara tirades al terra del lloc on es van produir els fets).

A més, la periodista Núria Marín ha explicat que “una persona que viu en el mateix barri que Míriam em diu que acostuma a anar acompanyada d’un home amb pintes poc recomenables, i que va com desorientada. També em diu que se la troba moltes vegades al supermercat i que compra comida que no és gens sana i productes per hidratar-se que no serien el més apropiats”.

Nou comentari