El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Míriam Saavedra i Carlos Lozano, de la boda als insults: “Miserable, falsa, no tens vergonya”
  • CA

L’anunci de compromís de Míriam Saavedra i Carlos Lozano feia olor de muntatge. Kiko Hernández va deixar gelats els col·laboradors de ‘Sálvame’ quan va anunciar que la parella s’havia reconciliat i havia decidit casar-se. Després de deixar-se verds públicament, d’insultar-se, faltar-se al respecte i assegurar que s’han denunciat? Això semblava. 

 

 

Una setmana després, per això, s’ha demostrat que de boda res de res. Els protagonistes no s’havien volgut pronunciar al respecte, però sembla que Lozano s’hauria cansat de les mentides de Míriam. La col·laboradora es trobava en una complicada tarda a ‘Sálvame’ quan el presentador va decidir entrar per telèfon per criticar-la: “Se’t descompondrà la cara, poca vergonya”, començava.

 

Tots es van quedar sense paraules. Què passa realment entre ells? “Si tu ets la princesa inca, jo sóc Pizarro el conquistador. S’ha acabat el teu xou. S’ha de ser miserable… amb 24 anys. Jo et volia portar a la universitat per ser una dona de debò i t’has venut per diners. Fas un muntatge rere un altre. Dius una cosa als platós i després fas tot el contrari fora de càmeres”.

 

 

I a partir d’aquí va començar a tirar per terra tot el que havia venut Saavedra: “Jo he estat amb tu 10 minuts després de sortir de ‘GH VIP’, quan vas sortir de l’examen psiquiàtric. I també he estat amb tu el dia d’Any nou. El vídeo que vas mostrar als teus fans el vaig gravar jo. Tu ho has ocultat perquè has fet una exclusiva a la revista ‘Lecturas’ on deies que no estaves amb mi. Fins i tot quan ens van enxampar els fotògrafs vas haver de trucar a la redactora davant meu”. És tot mentida, doncs?

 

“No deixaré que una oportunista com tu vingui a Espanya a embrutar el meu nom. Ets una miserable. Quan et vaig trucar em vas dir que m’estimaves i que anés a fer-te l’amor. Fa mal? Doncs és la veritat. Tens els fans totalment enganyats. Estàs dient que vull tornar amb tu. T’interessa el teu cul, la teva fama i la teva merda. Qui et demandarà seré jo. Parles i et mous per diners. El teu mànager ho sap, la teva mare ho sap… i jo tinc les proves. Vas estar amb un altre noi mentre jugaves amb mi”, va continuar contundent.

 

Míriam Saavedra
Míriam Saavedra | Telecinco

 

Després d’aquesta contundent intervenció sembla clar que no hi ha compromís. S’odien de debò o tot això forma part d’un muntatge sense final? 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa