El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mireia Belmonte, molt emocionada en directe en rebre una sorpresa del seu xicot cantant
  • CA

Mireia Belmonte sempre ha estat molt hermètica pel que fa a la seva vida privada. De tant en tant, però, la nedadora catalana decideix obrir el seu cor als seguidors i publica diferents fotos i missatges amb el seu xicot. Fa un parell d’anys va anunciar que havia començat una relació amb Ángel Capel, exconcursant d’Operación Triunfo. Les seves feines fan que hagin de separar-se sovint, però sempre aprofiten la distància per enviar-se dedicatòries tendres a Instagram. L’última? Aquesta setmana, quan Mireia s’ha mostrat molt emocionada pel regal sorpresa que li ha fet el xicot.

I de què parlem? D’una cançó que li ha dedicat especialment a ella perquè no el trobi tant a faltar durant el viatge a Tòquio. Ell li cantava a la ràdio en directe, el que provocava l’emoció de la catalana: “És molt maca. Pot ser que me la posi després i plori jo soleta. Ha estat una sorpresa supermaca, no me l’esperava per res i ha aguantat molt! El conec i sé que li ha hagut de costar mantenir la sorpresa en secret”.

L’Ángel Capel, mentrestant, li dedicava unes paraules precioses: “La Mireia és una persona meravellosa, que sap què vol. Té un cor que no li cap al pit i es mereix el millor d’aquest món”. Una parella molt enamorada amb unes ganes boges de retrobar-se aviat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa