Miquel Valls, el reporter català d’Ana Rosa que pretén fer competència a TV3

Miquel Valls és un dels reporters més mediàtics d’El programa de Ana Rosa. El català, que fa sis anys que treballa a Telecinco, ha signat amb Teve.cat per posar-se al capdavant d’un programa nou. D’aquesta manera salta a la televisió autonòmica i adopta més protagonista: a partir de divendres 2 d’octubre, el veurem com a presentador de La nova normalitat.

Es tracta d’un espai setmanal que s’emetrà les nits dels divendres, a partir de les onze de la nit. L’objectiu és analitzar i repassar les notícies més virals del moment i entrevistar personatges coneguts. A la seva estrena, els entrevistats seran Octavi PujadesJosep Ferré (conegut per ser el doble de Fernando Simón) i Carmen Lomana. Es podrà seguir a Teve.cat, que va començar les seves emissions en ple confinament. A la nota de premsa van forts, en deixar clar que pretenen “competir contra els continguts oferits per TV3 en la mateixa franja horària”. 

Miquel Valls i els col·laboradors del programa   Teve.cat

Miquel Valls i els col·laboradors del programa / Teve.cat

El presentador compaginarà aquesta feina amb El programa de Ana Rosa i Ya es mediodía, però, amb la qual cosa continuarà lligat a Telecinco. Caldrà veure quina audiència aconsegueixen en el seu primer dia i com de lluny es queden de la pel·lícula de TV3 i el Sense ficció de després.

Nou comentari