El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Millán Salcedo dona detalls del seu atac epilèptic: “Tinc seqüeles”
  • CA

Millán Salcedo va preocupar molt els seus seguidors el passat estiu, quan va patir un atac epilèptic molt greu. L’humorista de ‘Martes y Trece’ va haver de ser operat d’urgència després de fer-se una mossegada que va provocar que li tallessin un tros de llengua. Encara arrossega seqüeles, com per exemple problemes a l’hora de pronunciar la lletra ‘r’: “Em vaig fer una bona mossegada a la llengua, per això parlo així”, explica a ‘El Mundo‘.

Una entrevista en la qual ha comentat com va anar l’ensurt: “Vaig caure i no recordo res més, quan vaig obrir els ulls estava en un hospital. A més a més, et diré que així millor… perquè no es pateix res. Em van haver d’intervenir quirúrgicament i em van tallar un tros de llengua. Dono gràcies a un amic meu que estava amb mi, perquè sinó no sé què hauria passat. Encara sort que sabia què feia, em va treure la llengua i va trucar a urgències”.

La vida li ha canviat, explica, per la qual cosa ha decidit jubilar-se després de 45 anys de carrera: “Ho estava pensant des de feia temps, però amb això que m’ha passat ja em vull jubilar. Em cansa molt parlar pel problema de la llengua. De moment em sento molt alliberat així, em senta bé estar sense treballar”.

Millán Salcedo posa al 'photocall' Europa Press

Millán Salcedo posa al ‘photocall’ / Europa Press

Què li demana a aquest nou any? Amor: “Només li demano trobar parella. Mai no m’he enamorat, he tingut ligues però no sé què és l’amor. He estat 24 hores al dia durant 40 anys enamorat de ‘Martes y Trece’. Aquest ha estat el meu gran amor i, així, durant tants anys, he descuidat les relacions personals”. 

“No vull donar pena, però començo a adonar-me que em sento una mica sol. Gràcies a Déu tinc moltíssim sentit de l’humor i això em salva”. Una conversa que ha fet les delícies dels seus seguidors. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa