Millán Salcedo: “M’han tallat un tros de llengua per un atac epilèptic”

Millán Salcedo va preocupar molt l’estiu passat, quan es filtrava a la premsa que havia hagut de ser ingressat d’urgència a l’hospital. El còmic ha aparegut aquest dijous a ‘El Hormiguero’, una entrevista que ha aprofitat per explicar amb detalls què és el que li va passar i com es troba ara: “Vull explicar la veritat, ni més ni menys, no el que deien les llengües de doble fil. M’han tallat un tros de llengua. La novetat és que m’he mossegat la llengua i no m’he enverinat”. 

“No és cert el que diuen per allà que em va donar un doble ictus mentre conduïa. Com pot ser això possible si no sé conduir? Només va ser una pujada de tensió. No em cuidava molt, prenia molta sal i ara em dic Millán cedo cedo. He de fer una gran dieta, menjava com un gos San Bernardo però ara ho porto bé. Més de vuit mesos sense prendre’m una cervesa. Tinc molta força de voluntat”, explica.

Millán Salcedo, content a 'El Hormiguero'   Antena 3

Millán Salcedo, content a ‘El Hormiguero’ / Antena 3

Afirma que es va despertar a l’hospital sense recordar res del que havia passat. Li van tallar una part de la llengua, amb la qual cosa ara no pot pronunciar les erres: “En algun moment vaig haver de caure, però no hi havia molta gent. El meu amic es va encarregar de tot. Quan estava a l’hospital em vaig sentir tan bé que em vaig fer una foto de la llengua, que estava inflamada. Resulta que després em va donar un altre atac epilèptic, però estava a l’hospital i no vaig patir”.

“La llengua me la van haver de tallar per treure totes les mossegades de l’atac d’epilèpsia que vaig patir. Ara em cuido, ho puc explicar… No sé per què estan venent la moto que estic sol. És veritat que vaig estar tan centrat en ‘Martes y Trece’ que vaig descuidar les relacions, però… A mi no em retira ningú”, confessa.

Millán Salcedo, convidat a 'El Hormiguero'   Antena 3

 Antena 3

Un ensurt que podria haver acabat en tragèdia, però que ara intenta explicar amb un somriure. 

Nou comentari