El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mila Ximénez inicia un nou tractament contra el càncer: “El camí està sent llarg i fotut”
  • CA

Bones notícies per a Mila Ximénez. Pocs dies després de rebre l’alta hospitalària, la tertuliana de televisió inicia un nou tractament contra el càncer amb el qual intentarà superar-ho després d’un any de lluita.

La col·laboradora apareix en la portada de la revista de Lecturas d’aquesta setmana, la que dona detalls sobre el procés que iniciarà en els pròxims dies. La van haver d’ingressar en complicar-se una de les zones del pulmó: “S’ha disparat la incidència en aquell racó, així que m’han hagut de fer un TAC abans de prendre una decisió”.

La col·laboradora ha estat un mes sencer en llit, pràcticament sense poder moure’s: “El camí està sent llarg i fotut“. Els metges volien assegurar-se de si el nou tractament podria funcionar, per la qual cosa la van tenir hospitalitzada per fer-li les proves pertinents. Amb els resultats a la mà, han arribat a la conclusió que aquesta és una nova esperança.

De moment no ha donat més detalls sobre el nou tractament al que se sotmetrà. Una cosa queda clara, però, i és que Mila Ximénez no llança la tovallola i vol seguir lluitant per una bona qualitat de vida.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa