Mila Ximénez se sincera sobre la seva malaltia: “Prefereixo una vida més curta, però més vida”

La col·laboradora de 'Sálvame' dona una entrevista a 'Socialité' per parlar del càncer que pateix

La col·laboradora de ‘Sálvame’ Mila Ximénez no està passant pel seu millor moment. Fa uns mesos se li va detectar un càncer al pulmó, i ara està fent la quimioteràpia per intentar curar-se, però sembla que no porta gaire bé el tractament. Ha estat ella mateixa qui ho ha revelat al programa ‘Socialité’, on ha donat una entrevista. La col·laboradora ha confessat que no es troba bé: “He passat un temps on he petat, on el cap m’ha dit si tot això val la pena. Fa un temps em van preguntar si he acceptat la malaltia, vaig dir que el tractament sí i la malaltia no. Ara accepto la malaltia però el tractament no “.

En aquesta línia, afegia:” Ara entenc que sóc una altra persona “. Les circumstàncies no han acompanyat a la periodista, que ha explicat que l’excés de confinament no li ha fet bé: “Porto molt de temps confinada. Vaig sortir de la casa de ‘GH’, que no va ser fàcil, quan vaig sortir va ser el confinament, després vaig tenir l’herpes zòster que és un dolor molt complicat i, quan creia que les coses tornaven a la normalitat, em van diagnosticar el tumor, el càncer “. María Patiño, gran amiga de Mila, ha volgut saber per què li costa tant compartir les seves debilitats. La col·laboradora ha explicat que no és que li costi explicar els mals moments, és que “ara només parlo de el tractament, de la malaltia. Ja no sé de què parlava abans “.

La presentadora ha volgut animar-la, però Mila ha reconegut que no està en el seu millor moment: “Ara va tot de la malaltia, però he de remuntar i fer una vida normal, que no l’estic fent. Tinc moltes pors, a sortir sola, a fer la compra, però he de canviar “, i enfadada amb la vida, assegurava:” Això que m’ha passat és una gran putada. Ja tenia edat de descansar i gaudir, i que en aquest moment tingui aquesta aturada m’ha semblat una mala passada del destí. Estic molt cabrejada amb això. L’únic que espero és guanyar-li la batalla traient forces d’on no en tinc”.

Mila ha comentat que un dia la seva filla li va dir que el que més li preocupava no era la malaltia en si, “sinó el meu cap”, i reconeix que li dóna la raó: “Em dóna moltes voltes el cap. Prefereixo qualitat de vida, això que diré és una barbaritat, però prefereixo una vida més curta però més vida. Amb més qualitat de vida “.

Nou comentari