Mila Ximénez reapareix després d’empitjorar el seu càncer: “M’agrada viure però amb qualitat de vida”

"Em faran un TAC, i en funció del resultat prendré una decisió", ha afirmat la tertuliana de 'Sálvame'

Mila Ximénez ha reaparegut aquest dimarts a ‘Sálvame’, després de nombroses setmanes sense fer cap aparició pública i en ple empitjorament del càncer de pulmó que pateix. La tertuliana del programa de les tardes de Telecinco ha volgut donar una sorpresa als seus companys, que l’han rebut amb mostres de suport i emocionats. El primer que ha fet Mila ha estat reconèixer que estava molt nerviosa per tornar a ‘Sálvame’: “He passat un dia fatal, amb vòmits, marejos, no he pogut menjar res…”.

La col·laboradora ha aprofitat per demanar un favor als periodistes: “No em puc pentinar, però vull explicar una cosa. I vull demanar un favor. Sé que és el vostre treball, però crec que em mereixo que quan vaig a donar-me la quimioteràpia em tingueu una mica de respecte. Esteu tot el dia a la porta, i jo no protesto, però si ho podeu evitar, em faríeu la vida molt més fàcil”, ha demanat. “Passo sis hores a l’hospital i quan surto estic malament, cansada. I si ho podeu evitar, us ho agrairia molt”, ha insistit.

Mila ha aparegut amb una diadema al cap, i s’ha explicat: “M’han canviat la quimioteràpia i no em puc pentinar. Així que m’he de posar altres coses perquè no em puc tocar amb cap pinta, ho he de fer tot amb les mans perquè no em caigui, perquè el tinc molt debilitat”. A més, ha afirmat que tenia moltes ganes de tornar: “Tornar vol dir que estic bé, si no vinc és que no em puc aixecar del llit. He estat al llit quasi un mes, sense moure’m”.

“Tot es decideix dintre de dues setmanes. I vull passar-les tranquil·la. Vull treballar. La setmana vinent em fan una nova prova, perquè s’ha complicat una de les zones on tinc el càncer, i em faran un TAC, i en funció del resultat prendré una decisió“, ha revelat, i ha afegit: “Escoltaré a la meva doctora, i prendré una decisió. Puc prendre la decisió de continuar o la de aturar el tractament perquè no vull seguir vivint així. El que m’ha passat aquest mes no li desitjo a ningú, no és vida”.

“Tinc molta força, però cada vegada em costa més treure-les i aixecar-me”, ha reconegut. “El camí està sent molt llarg i molt fotut, i a mi m’agrada viure, però amb qualitat de vida“, ha conclòs Mila.

Nou comentari