Mila Ximénez reapareix… a les xarxes socials

La tertuliana de 'Sálvame' s'està sotmetent a un tractament experimental per superar el càncer de pulmó que pateix

Feia setmanes que poc se sap de la tertuliana Mila Ximénez, que s’està sotmetent a un tractament contra el càncer de pulmó que pateix. Desenes de dies en què la col·laboradora de ‘Sálvame’ no ha anat a la seva feina, perquè no es trobava gens bé. En aquests moments, Mila s’està sotmetent a un tractament experimental amb el qual vol guanyar la lluita contra el càncer, que lamentablement ha causat metàstasi.

Fa només uns dies que el diari El Español va parlar amb el germà de la col·laboradora de Sálvame, a qui fa mesos que només es veu a l’entrada o sortida d’un hospital. La preocupació al seu voltant és important, per la qual cosa Manolo Ximénez va voler donar detalls sobre el seu estat: “Mila està millorant a poc a poc. Gràcies a Déu, tot va bé. La recuperació és molt lenta, per això. El tractament serà llarg i encara trigarà un temps. Però vaja, sembla que està evolucionant bé i això és l’únic que importa ara mateix”.

Mila tampoc havia donat senyals de vida a les seves xarxes socials, on no penjava res des de fa set setmanes. Però la tertuliana de ‘Sálvame’ ha trencat aquesta dinàmica i s’ha passat per les xarxes socials per un motiu de pes: felicitar la seva amiga Belén Esteban pel seu nou projecte empresarial: una marca de gaspatxos i salmarejos que es va esgotar de seguida que els va treure als supermercats.

Mila ha penjat el retall d’un diari on s’hi pot llegir: “Esgotat en hores el gaspatxo i el salmorejo de Belén Esteban”, i ha acompanyat la captura d’una frase escrita per ella: “Felicitats companya! No poden estar més bons!“. I Belén no ha dubtat en respondre-li: “Gràcies amiga, t’estimo.

Nou comentari