El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mila Ximénez, pendent d’uns resultats crucials que marcaran la seva evolució en la quimioteràpia
  • CA

Mila Ximénez travessa un moment complicat. La quimioteràpia la deixa molt xafada, al que se suma que aquesta setmana ha de rebre uns resultats crucials que li diran si el tractament està generant l’efecte esperat o no. Per tal d’acompanyar-la en un moment tan important, la seva filla ha viatjat des d’Amsterdam per estar al seu costat.

La setmana passada va tornar a Sálvame un parell de dies, on va reconèixer que la caiguda dels cabells l’afecta molt psicològicament: “He passat un mes horrible i no li desitjo a ningú. Això no és vida… Jo tinc forces, però ara no puc més”.

Els resultats que li han de donar l’ajudaran a decidir si seguir amb el tractament o abandonar-lo, una difícil decisió que podria marcar la seva evolució.

Mila Ximénez i la filla, enxampades pels fotògrafs de la revista Semana

Els fotògrafs de la revista Semana han enxampat mare i filla de passeig pel centre de Madrid. Les imatges demostren la gran estima que es professen, així com la decisió de Mila de demanar uns dies de festa al programa per poder gaudir de la seva companyia.

Els companys estan molt a sobre de la col·laboradora, que s’enfronta a uns moments decisius que espera que vinguin marcats per bones notícies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa