El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mila Ximénez afronta la quimioteràpia molt positiva: “Valdrà la pena”
  • CA

Mila Ximénez acapara tota l’atenció dels companys de ‘Sálvame’ des que anunciés que pateix càncer de pulmó. La col·laboradora s’està sotmetent a un tractament amb el qual confien poder guanyar aquesta batalla, abans de començar amb la radioteràpia i quimioteràpia. Des d’un principi ha deixat clar que és positiva i que confia que podrà superar-ho: “Li he promès a la meva filla que no moriré d’això i mai no incompleixo una promesa”.

En una entrevista recent ha confessat que vol seguir, de fet, l’exemple d’Álex Lequio; que durant els dos anys de quimioteràpia no va perdre el somriure i l’esperança en cap moment. Això no impedeix, però, que hagi reconegut que té por i que està atemorida davant d’aquesta malaltia.

Han passat quinze dies des que comencés amb el tractament i sembla que de moment tot va bé. Ella mateixa ha volgut tranquil·litzar els seus seguidors amb una publicació molt optimista a Instagram. Ha compartit una foto amb un missatge clar: “Si veiessin la mida de la benedicció que ve, entendries la magnitut de la batalla que estàs barallant ara”.

Ver esta publicación en Instagram

Buenos días!

Una publicación compartida de Mila Ximenez (@milaximenezoficial) el

Confia que valdrà la pena i que el futur li proporcionarà alguna cosa molt millor. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa