El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mila Ximénez, “més feble” per culpa dels efectes secundaris de la nova quimioteràpia

graph –>

Els teleespectadors de Telecinco estan molt preocupats per Mila Ximénez. La col·laboradora de Sálvame no apareix a televisió des de fa setmanes, el que inquieta tenint en compte que pateix càncer de pulmó. S’ha parlat molt sobre un possible empitjorament de la tertuliana, a qui els paparazzi enxampaven a principis de setmanes a l’entrada d’una clínica.

El seu company Jorge Javier Vázquez ha assegurat que va veure-la el cap de setmana passat i que la va trobar “animada i amb ganes de tornar a la feina“. Unes declaracions que es contraposen a les que aporta gent del seu voltant: “No ho està passant bé i li costa no plorar. No sabem què fer per animar-la”.

Informalia assegura que Mila ha patit un petit contratemps en la seva lluita contra el càncer. Expliquen que aquest nou tractament més agressiu l’està deixant més feble. La quimioteràpia en qüestió tindria tres cicles i generaria uns efectes secundaris més intensos com un malestar profund, pèrdua de forces i la caiguda dels cabells.

Mila Ximénez, a la portada de Diez Minutos d’aquesta setmana

Fonts que es contradiuen i que angoixen els seguidors de la tertuliana, qui de moment prefereix no fer declaracions al respecte. Fins ara només ha compartit al seu Instagram una imatge que deia: “La mateixa de sempre encara que ja no la d’abans”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa