Mila Ximénez es trenca en directe: “El càncer no em permet estar bé”

Mila Ximénez va tornar a Sálvame fa un parell de mesos, després d’agafar la baixa per sotmetre’s a les sessions de quimioteràpia més doloroses. Des que és a plató de nou que opta per no parlar massa sobre el seu càncer de pulmó, però aquesta setmana no ha pogut evitar que fos tema de conversa. Per què? Tot començava amb un comentari molt desafortunat de María Patiño, el que Mila es prenia com un atac personal.

Va ser llavors quan va reconèixer que tenia seqüeles, com per exemple el no poder respirar bé. Es va enfonsar en directe, el que va donar ales al programa per preguntar-li sobre el seu estat de salut aquest dimecres.

Mila, molt afectada, se sincerava: “No vull que ningú no em vegi plorar, no vull que la meva filla ho passi malament perquè jo estic bé. Tinc menys disposició a suportar coses… No tinc res en compte i si ho poso en una balança, hi ha moltes coses bones. Però la meva lluita encara no ha acabat. Venir aquí a treballar em dona la vida, però és cert que estic més sensible que altres vegades. Tinc més pors i menys seguretat, algun dia tot això havia de sortir”.

Mila Ximénez plora per culpa d'un comentari de María Patiño   Telecinco

Mila Ximénez plora per culpa d’un comentari de María Patiño / Telecinco

“Tant de bo tot això passi, no vull que pateixi la gent que està amb mi. Tot això ha estat traumàtic i intento portar-ho bé, però potser no ho porto tan bé…”, confessava entre llàgrimes. Molt baixa d’ànims, no és gens habitual veure la col·laboradora així d’enfonsada. Els seus seguidors s’han preocupat de valent, acostumats a veure-la de mala llet i guerrillera amb els companys. Una Mila Ximénez diferent que necessita temps per recuperar-se i tornar a tenir la força d’abans.  

Nou comentari