El Nadal més trist de Mila Ximénez: “He estat sola i he plorat molt”

El 2020 ha estat un any molt dur per a la col·laboradora de 'Sálvame', que s'ha enfrontat a un càncer de pulmó i no ha pogut veure els nets

Mila Ximénez travessa un moment complicat. El seu 2020 ha estat marcat per la pandèmia, però també pel càncer de pulmó contra el qual ha estat lluitant. Aquest Nadal necessitava més que mai la companyia de la seva filla i els nets, però no han pogut viatjar en viure fora.

Davant d’això, la col·laboradora de Sálvame ha volgut explicar als lectors de Lecturas com ha passat els primers dies de festa: “He tingut sopars virtuals i la nevera més plena que en els últims mesos gràcies a les meves nenes Cristina i Terelu. No he pogut estar amb ningú, però els meus amics han estat asseguts a taula de manera corpòria sense fer soroll. Malgrat haver apagat el telèfon per no atabalar-nos amb tons tristos, han estat pendents que en algun moment volgués parlar amb ells. He jugat a veure fotos dels meus nets en anys anteriors i els he visualitzat en el 2021 en una muntanya russa de regals i abraçades”.

Mila Ximénez plora en directe en el seu Nadal més difícil / Telecinco
Mila Ximénez plora en directe en el seu Nadal més difícil / Telecinco

Mila reconeix que no ha estat fàcil: “He plorat molt i no he gaudit. He trobat a faltar amb la foscor més absoluta de l’absència. M’ha ferit el silenci d’aquestes dates. He dormit sense voler despertar-me i m’he despertat amb ganes de seguir vivint. Trobo a faltar desesperadament la meva família. Intento no tenir una actitud massa negativa, però em permeto cridar a vegades de ràbia. Reconec que hi ha dies en els quals he fet maratons de pel·lícules de Nadal i he plorat amb el Pare Noel i Nanny McPhee. Tots parlem d’acomiadar aquest any de merda. Jo no sé com ho faré encara, només espero que amb l’esperança de creure que l’any vinent serà millor. I això crec que serà fàcil aconseguir-ho”.

Nou comentari