El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mila Ximénez: “Tinc metàstasi”
  • CA

Mila Ximénez no oblidarà mai el moment en què es va assabentar que patia un càncer de pulmó. La col·laboradora ha explicat que des de feia temps notava forts dolors a l’esquena i que, aconsellada per Jorge Javier Vázquez, va acudir a una clínica a fer-se una ressonància. Després de visitar a un parell de metges van donar amb la resposta. Així ho ha explicat ella mateixa en una entrevista a ‘Sábado Deluxe’.

Mila no podia creure a la doctora que li donava el diagnòstic: “Parles de debò? Estàs de broma”. La col·laboradora va entendre que es tractava d’una cosa seriosa quan va arribar Ester, la seva oncòloga, a la qual considera el seu “àngel de la guarda”. La seva oncòloga li va explicar que el seu tumor no està localitzat, si no que té ramificacions i s’ha estès a altres zones del cos com el fetge.

“Els metges m’han explicat que quan un càncer està localitzat se li dispara i punt, però a aquest no se li pot disparar”. Mila, tot i estar amb actitud positiva i decidida a enfrontar amb força la malaltia, ha reconegut que no acaba d’acceptar el que li passa: “Mai vaig pensar que tindria un càncer, no vaig pensar que això em pogués passar a mi”.

El moment que Mila no podrà oblidar, tal com ella mateixa ha explicat, és quan li va haver de comunicar a la seva filla Alba que patia un càncer de pulmó amb metàstasi. El silenci d’Alba és un moment que la col·laboradora recorda i que la fa plorar amargament: “Alba és el que més estimo, jo sempre he intentat protegir-la de tot, tenir-la en una bombolla i que res li fes mal”.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa