Mila Ximénez: “Tinc metàstasi”

Mila Ximénez no oblidarà mai el moment en què es va assabentar que patia un càncer de pulmó. La col·laboradora ha explicat que des de feia temps notava forts dolors a l’esquena i que, aconsellada per Jorge Javier Vázquez, va acudir a una clínica a fer-se una ressonància. Després de visitar a un parell de metges van donar amb la resposta. Així ho ha explicat ella mateixa en una entrevista a ‘Sábado Deluxe’.

Mila no podia creure a la doctora que li donava el diagnòstic: “Parles de debò? Estàs de broma”. La col·laboradora va entendre que es tractava d’una cosa seriosa quan va arribar Ester, la seva oncòloga, a la qual considera el seu “àngel de la guarda”. La seva oncòloga li va explicar que el seu tumor no està localitzat, si no que té ramificacions i s’ha estès a altres zones del cos com el fetge.

“Els metges m’han explicat que quan un càncer està localitzat se li dispara i punt, però a aquest no se li pot disparar”. Mila, tot i estar amb actitud positiva i decidida a enfrontar amb força la malaltia, ha reconegut que no acaba d’acceptar el que li passa: “Mai vaig pensar que tindria un càncer, no vaig pensar que això em pogués passar a mi”.

El moment que Mila no podrà oblidar, tal com ella mateixa ha explicat, és quan li va haver de comunicar a la seva filla Alba que patia un càncer de pulmó amb metàstasi. El silenci d’Alba és un moment que la col·laboradora recorda i que la fa plorar amargament: “Alba és el que més estimo, jo sempre he intentat protegir-la de tot, tenir-la en una bombolla i que res li fes mal”.

 

Nou comentari