Manolo Santana, denigrat a televisió: “És mala persona i pitjor pare”

El tenista ha rebut un atac ferotge per part de la seva exdona, que l'ha criticat a 'Sálvame'

Manolo Santana va fer història en el tenis espanyol. Amb una trajectòria impecable i un munt de premis en el seu palmarès, molts el recorden com un dels millors tenistes dels últims anys. Després de tants anys, però, era d’esperar que el seu estat físic hagués empitjorat. El problema és que les últimes imatges de Santana fan pensar que podria tenir problemes de salut. Molt envellit i caminant amb dificultats, els col·laboradors de Sálvame han comentat el preocupant vídeo que acaba de sortir a la llum. A plató es trobava Mila Ximénez, col·laboradora i exdona de Manolo Santana. Recordem que van estar casats tres anys i que tenen una filla en comú, l’Alba.

La relació entre Mila i Manolo no pot ser pitjor, però. Ahir mateix reconeixia que fa més de 30 anys que no es veuen, un titular que acabava sent el més fluix en un al·legat duríssim contra ell. De fet, Mila va deixar clar que considera que Santana és una “mala persona” i un “pitjor pare“.

“És un senyor que fa temps que va decidir separar-se de la gent que l’estima. Com a tenista ha estat el millor, però com a persona ha estat i és abominable. Ha estat la pitjor persona amb qui he tingut tracte. Aquests fills als que has deixat abandonats, no et preocupis, que estan bé. La meva filla i jo hem estat protegint-los, la família està unida”, etzibava.

Mila Ximénez critica el seu exmarit en directe a ‘Sálvame’ / Telecinco

La tertuliana ha deixat clar que el té més que oblidat i que prefereix no recordar l’època del seu matrimoni.

Nou comentari