El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mila Ximénez empitjora i comença les cures pal·liatives a casa
  • CA

Mila Ximénez és avui la gran protagonista de les portades de les revistes del cor. Totes han volgut fer un homenatge a la tertuliana, que ha empitjorat notòriament en la seva lluita contra el càncer. La col·laboradora de Sálvame ha rebut l’alta hospitalària després d’uns dies ingressada, però no sembla un bon presagi que tota la família en bloc s’hagi traslladat a casa seva per estar al seu costat. Lecturas, revista en la que ella té un blog, ha fet un repàs per la seva vida molt emocionat. No és l’únic mitjà que parla, a més a més, del tractament pal·liatiu al que s’està sotmetent. La Razón assegura que l’han sedat a casa perquè pugui estar més còmoda en aquesta nova i preocupant fase.

Expliquen que Mila hauria començat amb les cures pal·liatives, pensades per ajudar els pacients amb malalties més greus. En el seu cas estarien realitzant la sedació pal·liativa, que intenta fer més suportable el dolor i els símptomes. Volen millorar el seu estat i que obtingui el màxim confort. Sembla que li estarien administrant fàrmacs en dosis mínimes per disminuir una mica la seva consciència, el que s’acostuma a fer amb pacients en un estat avançat de la malaltia.

Els germans i la seva filla no se separen del seu costat, però cap d’ells no ha volgut fer més declaracions sobre el seu estat. Tots els companys de programa i molts altres de la professió s’han bolcat a enviar-li missatges de suport i desitjos perquè pugui superar el càncer de pulmó que tant l’està afectant. Només cal esperar que finalment hi hagi bones notícies, encara que les últimes notícies no siguin gaire bones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa