El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mila Ximénez: “Començo a sentir pena per Isabel Pantoja”

Mila Ximénez està molt posicionada en el conflicte que enfronta Kiko Rivera amb la seva mare, Isabel Pantoja. Ella ho té clar: està del costat del DJ. I ara ha escrit un post al seu blog de la revista ‘Lecturas’, “l’altre dia vaig tenir una picabaralla poc agradable amb la meva companya Anabel i camí de casa vaig començar a sentir certa pena per Isabel Pantoja”.

“Crec que la gent que l’envolta no li fa cap favor”, assegura la col·laboradora de ‘Sálvame’, que critica: “Donen una imatge de la seva deessa manipulada pels incapaços que l’envolten. Tots els que brillaven amb el seu propi focus han estat nominats per sortir de Cantora”. “Aquesta finca està controlada per perdedors i fans que han decidit ocupar una vida sense sentit, per tancar-se en un espai on qualsevol situació els fa sentir-se útils”, sentencia Mila.

La col·laboradora té paraules molt dures per Cantora i tothom que hi viu: “Cantora és el refugi del fracàs. La manta permanent del fred d’una vida en el gel emocional. Ningú que vulgui respirar aire pur es tanca en un espai contaminat per l’olor a mort i nostàlgia podrida. És el rebost de la pobresa. La foscor que li pot a la llum que intenta entrar i es trenca en les finestres tancades”.

En aquest sentit, Mila assegura que “només he vist somriure amb certa lluentor a Pantoja quan les seves relacions l’han tret d’aquest santuari. Han estat temps de felicitat. Quan la vida l’aranya, ella torna a aquest refugi on es llepa les ferides amb un cor de ‘palmeros’ que li recorden que fora d’aquí tot es torna agressiu i la lesiona. La solitud de Pantoja és molt Lorquiana i això la continua fent un personatge d’interès”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa