El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Novetats en l’evolució de Mila Ximénez: “La recuperació és lenta i el tractament serà llarg”
  • CA

Des que Mila Ximénez anunciés que pateix càncer, que els altres tertulians de televisió i els seus seguidors estan molt pendents de les novetats. Poc se sabia fins ara de la seva evolució, més enllà que havia superat unes proves i que això li permetia sotmetre’s a un tractament experimental amb el qual pretenen guanyar la lluita contra el càncer amb pulmó que pateix des de fa deu mesos. El problema? Que el càncer ha causat metàstasi.

El Español ha parlat amb el germà de la col·laboradora de Sálvame, a qui fa mesos que només es veu a l’entrada o sortida d’un hospital. La preocupació al seu voltant és important, per la qual cosa Manolo Ximénez ha volgut donar detalls sobre el seu estat: “Mila està millorant a poc a poc. Gràcies a Déu, tot va bé. La recuperació és molt lenta, per això. El tractament serà llarg i encara trigarà un temps. Però vaja, sembla que està evolucionant bé i això és l’únic que importa ara mateix”.

Els seus germans no l’han deixat sola en cap moment, una manera de suplir la falta de la seva filla que viu a Amsterdam i no pot venir tant com li agradaria: “Nosaltres anem fent torns i així tots podem estar amb ella, al seu costat i per tot el que necessiti”.

Mila Ximénez, amb mascareta a plató / Telecinco

Una família molt unida en la que, desgraciadament, hi ha hagut molts malalts de càncer. Fa unes setmanes, de fet, Mila compartia una fotografia amb els germans i escrivia: “Vull que tots pensem que guanyarem a aquesta bestiola que es diu càncer. Cada dia m’adono més de com sou d’importants en la meva vida”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa