El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mila Ximénez inicia un tractament experimental contra el càncer: “No pot pentinar-se i li fan mal els ossos”
  • CA

Mila Ximénez va haver de ser ingressada a l’hospital el mes passat per una recaiguda en la seva lluita contra el càncer de pulmó. Des de llavors s’ha parlat molt sobre el seu estat de salut, el que preocupa la seva família i amics més propers. Tot va quedar en un ensurt i sembla que a poc a poc va millorant.

Avui Informalia publica en exclusiva tots els detalls del tractament experimental al que s’està sotmetent des de fa un parell de setmanes. La col·laboradora de Sálvame ha perdut bastant de pes i sent molt de dolor encara: “Encara queda per tornar a veure-la a televisió. S’ha aprimat molt, els ossos li fan molt de mal, no pot pentinar-se, li costa molt tot… Però segur que ho aconsegueix aviat”. Acompanyades dels seus germans en tot moment, estarien fent torns per no deixar-la sola.

El problema de tot plegat és la metàstasi. El passat 2 de març ella mateixa anunciava que el càncer s’havia estès: “Una de les últimes sessions de quimioteràpia ha estat molt dura. He estat un mes al llit perquè una de les zones s’ha complicat”. Ara confien que aquest tractament experimental acabi amb el càncer i també amb els efectes secundaris que li estava causant la quimioteràpia i la radioteràpia.

Mila Ximénez | Europa Press
Mila Ximénez | Europa Press

Centrada en la seva recuperació, Mila no ha volgut concedir declaracions ni posar data al seu retorn a Telecinco.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa