El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Preocupació per Mila Ximénez, aïllada i en silenci: “Té poques forces i li costa no plorar”
  • CA

Des que Mila Ximénez anunciés que l’havien diagnosticat un càncer de pulmó, que la preocupació per ella és màxima. Després d’uns mesos de baixa, la col·laboradora de Sálvame va tornar a la feina. El problema? Que ha tornat a desaparèixer, el que estranya als teleespectadors i angoixa a les seves persones més properes.

La tertuliana estaria travessant un moment molt dur, un esquinç personal quan “cada cop es veu amb menys forces”. Així ho descriuen a Informalia, que informa que Mila torna a estar tocada anímicament: “No ho està passant bé i li costa no plorar. El seu entorn no sap què fer per animar-la”.

A Sálvame ni la mencionen, el que fa pensar que tindrien ordres de no parlar del tema. Tampoc no se sap massa sobre la seva evolució, sobre si el tractament està funcionant. Afegeixen que a l’aïllament de Mila se suma una desconnexió del telèfon, el que es mostra en la quantitat de missatges que tindria per respondre: “Ara el silenci presideix els seus actes”.

Mila Ximénez parla del seu càncer a ‘Sálvame’ / Telecinco

Que no es pronunciïn públicament ni ella ni els seus companys encén les alarmes i genera una preocupació generalitzada que col·loca Mila en el centre del focus mediàtic. Caldrà esperar per saber més sobre ella i el seu estat de salut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa