Mila Ximénez, preocupada abans de la quimioteràpia: “Tinc molta por”

Tots els col·laboradors de ‘Sálvame’ estan preocupats per Mila Ximénez, que a principis de setmana treia a la llum que li han detectat càncer de pulmó. Es va voler mostrar positiva, encara que conscient de la perillositat de la malaltia. Aquest dijous ha reaparegut públicament per primer cop després de l’anunci, durant un dinar que ha fet a un dels seus restaurants preferits amb els seus germans.

Amb la veu trencada, Ximénez reconeixia davant els micròfons d’Europa Press que té “molta por“. Acompanyada en tot moment, ha explicat com serà el tractament: “Avui he sortit, a partir de demà vindrà el més dur i em quedaré a casa. Demà començo el tractament fort i la setmana següent tinc la primera sessió de quimioteràpia“. 

Primera aparició de Mila Ximénez   Europa Press

Primera aparició de Mila Ximénez / Europa Press

Malgrat la por, ha volgut deixar clar que posarà tot de la seva part per superar el càncer: “Us juro i prometo pels meus nets que sortiré d’aquesta. Li ho he promès a la meva filla i mai no he trencat cap jurament”.

Una situació complicada que l’ha unit encara més a la seva família, així com els companys de feina, que li envien tot el seu suport.

Nou comentari