El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mila Ximénez comença quimioteràpia: “Superaré aquesta lluita”
  • CA

‘Sálvame’ donava la notícia aquest dimarts, Mila Ximénez té càncer de pulmó. La col·laboradora entrava per telèfon en directe per confirmar que els metges li han trobat un tumor i que és maligne, una mala notícia que l’ha enfonsat: “He passat per diferents estats, del xoc a la tristor i el disgust”. Tot començava en sentir un fort mal d’esquena el passat divendres, el que l’hauria portat al metge perquè li fessin proves. La sorpresa va arribar amb el diagnòstic, completament inesperat. Aquesta mateixa setmana engega les primeres sessions de radioteràpia i quimioteràpia, el que l’obliguen a agafar la baixa. 

Ho va anunciar visiblement preocupada i afectada, però sense perdre l’optimisme en cap moment: “Sortiré d’aquesta i el setembre espero estar treballant ja”. Tots els seus companys van afanyar-se a enviar-li missatges de suport públicament, igual que molts dels seus seguidors. Avui ha publicat una fotografia amb algunes de les persones més importants de la seva vida per agrair-los, precisament, aquesta estima.

Gràcies per estar allà. Em feu moltíssima companyia. I encara que alguns no estigueu a les fotos, us tinc guardats en el meu cor. Començo la meva lluita i tinc moltes ganes de veure-us a tots. Gràcies pel suport. I gràcies a vosaltres sortiré d’això molt aviat. Us estimo!”, ha escrit.

 

El seu desig? Que tot passi aviat i que els companys no comencin a tractar-la com una persona malalta i indefensa: “Ho superaré. Li he promès a la meva filla que ho faré”.

Un positivisme que comparteix la seva amiga María Teresa Campos, que ha parlat a ‘Sálvame’ sobre el tema. La presentadora va patir càncer de gola fa uns anys, per la qual cosa sap què és rebre la temuda notícia: “Mila ho superarà perquè els seus companys i totes les persones que l’estimem estem aquí. És una fera que també ens ajudarà a nosaltres”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa