El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mila Ximénez: “Seguiré l’exemple d’Álex Lequio durant la quimioteràpia”
  • CA

Mila Ximénez ha començat aquesta setmana el tractament contra el càncer de pulmó, més animada en tenir la companyia de la seva filla. Són moltes les persones que han enviat missatges d’estima i d’ànims a la col·laboradora, que s’enfronta a un dels moments més delicats de la seva vida.

Ha reconegut que té por i que l’espanta molt la quimioteràpia, però intenta mantenir-se optimista. Un dels suports que més l’ha emocionat ha estat el d’Alessandro Lequio, que fa només un mes perdia el seu fill per culpa d’un càncer: “De veritat, una abraçada molt forta. Et desitjo de tot cor que puguis tirar endavant. Estic segur que sí, segur que sí”.  

Primera aparició de Mila Ximénez després d’anunciar que té càncer / Europa Press

Aquestes paraules han arribat al cor de Mila, que ha volgut donar-li les gràcies de la millor manera possible: assegurant que seguirà l’exemple del seu fill, que no va perdre el somriure i l’esperança en cap moment. “No sé si sortiré d’aquesta, però faré el mateix que va fer ell. Lluitaré, estaré positiva, ajudaré a la gent que està amb mi. Quan em truquen els meus amics i ploren, sempre els hi dic que no plorin perquè em fa molta ràbia”.

La col·laboradora s’inspirarà en el positivisme d’Álex Lequio: “La cara d’esperança i pau d’aquest nen en els moments més difícils de la seva vida la tindré sempre present”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa