Mila Ximénez, amb càncer: “Estic atemorida, despistada i amb molta ràbia”

Mila Ximénez ocupa el pensament de tots els seus companys de ‘Sálvame’ des que anunciés que pateix càncer de pulmó. El diagnòstic va ser un gerro d’aigua freda per a la col·laboradora, que reconeix que té por i que està espantada. Aquesta setmana ha començat les primeres sessions de quimioteràpia, amb la qual està convençuda que guanyarà aquesta batalla.

En parla a una entrevista que ‘Lecturas’ col·loca a la portada: “Ja tinc el diagnòstic. Tinc un tumor, càncer de pulmó. Estic aterrada, despistada i amb molta ràbia. No entenc res, però estic bé en la mesura del possible”. 

“Això és una guerra entre el càncer i jo. Jo tinc collons per a ell i cinc més com ell. Tinc l’as a la meva màniga. El càncer sembla un imbècil que s’ha instal·lat a la meva vida i no sap on s’ha ficat. Qui sigui més fort, que guanyi. Però crec que guanyaré jo. Tinc molta guerra a donar encara!”, diu amb una visió positiva que es nega a perdre.

Mila Ximénez parla del càncer a la portada de 'Lecturas'

Mila Ximénez parla del càncer a la portada de ‘Lecturas’

Assegura que sent un dolor insuportable, però que de moment ja li va bé no medicar-se: “Vull saber què és el dolor d’un càncer”. El tractament que es farà no provocarà que li caiguin els cabells, en principi, però deixa clar que li seria igual: “Només vull saber que el càncer no va més enllà”.

Un diagnòstic que l’hauria apropat a la religió: “Vaig a l’església evangèlica i li demano a Déu que m’ajudi. De fet li dono les gràcies cada nit per no tocar la meva família. A mi que em faci el que vulgui”. Sobre la seva família, precisament, també n’ha parlat a l’entrevista. Com li va explicar que tenia càncer a la seva filla? “Alba es va quedar en xoc. La vaig haver de trucar per telèfon, perquè ella viu a Amsterdam i no podíem viatjar encara. Em va preguntar que quants dies feia que ho sabia i quan li vaig dir que ho sabia des de feia una setmana, es va enfadar. Però li he jurat que no marxaré. Ella em necessita moltíssim i jo mai no fallo a cap jurament”.

Primera aparició de Mila Ximénez després d'anunciar que té càncer   Europa Press

Primera aparició de Mila Ximénez després d’anunciar que té càncer / Europa Press

Una experiència dura i dolorosa que espera superar com més aviat millor. 

Nou comentari