El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mila Ximénez es trenca en parlar del càncer: “No puc”
  • CA

Ana Obregón ha concedit la seva primera entrevista després de la mort del fill, que moria als 27 anys víctima d’un càncer. Sálvame se n’ha fet ressò i els col·laboradors han estat comentant les parts més impactants de l’exclusiva, en la qual l’actriu reconeixia que ha pensat en suïcidar-se. 

Una de les col·laboradores més afectades en tractar el tema ha estat Mila Ximénez, que s’ha trencat en directe. Els companys, molt sorpresos, ho entenien tot quan la companya reconeixia que encara li costa parlar de càncer. Cal recordar que li van detectar càncer de pulmó fa sis mesos. 

“A certes edats, quan la vida et fa un cop així… Simplement no estàs preparada per recomposar-te. El que ha hagut de viure Ana Obregón és tan dur que no pots estar preparat”, reflexionava amb la veu trencada. Poc després, començava a plorar sense consol: “Perdoneu”. Un cop més tranquil·la, explicava que encara li costa tractar el tema: “No estic molt familiartizada amb la paraula càncer encara… No puc”. 

Mila Ximénez es trenca en directe Telecinco

Mila Ximénez es trenca en directe / Telecinco

A més a més, com a mare, reconeix que l’afecta molt posar-se en la pell d’Ana Obregón: “El pitjor que et pot passar és que et diguin que un dels teus fills té càncer. Nosaltres ja hem viscut, poc o molt, però ja hem viscut. Però que et diguin que un fill se’t morirà amb aquesta edat ha de ser tan dur…”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa