El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mila Ximénez: “M’estan fent un tractament duríssim i no sabem què passarà”
  • CA

Mila Ximénez ha tornat a Sálvame després d’uns dies de descans. La col·laboradora segueix immersa en la quimioteràpia, el que la deixa dèbil i sense forces. Ha arribat a una fase que afecta directament als seus cabells, els que li han començat a caure. És per això que des de fa uns dies treballa amb una diadema o barret al cap. Aquest dimecres ha explicat per què: “Rebo una teràpia que m’impedeix pentinar-me… M’han canviat la quimioteràpia i no em puc pentinar perquè tinc els cabells molt debilitats”.

Per tal d’intentar reduir els seus efectes, també s’està sotmetent a un altre tractament que pretén evitar la pèrdua dels cabells: “Per tal de no perdre’ls tots m’estic fent un tractament duríssim, he de posar-me un barret a sis graus sota zero durant cinc hores i mitges. És una lluita tan increïble contra tot… Tot va canviant i ara no sabem què passarà”.

Uns problemes de salut contra els que lluita des de fa nou mesos, quan li van diagnosticar un càncer de pulmó contra el que encara batalla. Més animada, assegura que té forces de tirar endavant per molt complicat que estigui sent el camí.

Ha evidenciat que se sent recuperada en esclatar contra Makoke públicament, l’exdona de Kiko Matamoros que ara l’ha denunciat per haver-la amenaçat: “Mira, Makoke, només et diré una coseta… Em tens fins als ous. En comptes de posar tantes demandes, paga les que tens pendents. Primer paga el que em deus i després poses més demandes”. Una Mila que torna en estat pur.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa