Última hora sobre l’estat de salut de la tertuliana Mila Ximénez

La col·laboradora s'està sotmetent a un tractament experimental contra el càncer de pulmó que pateix

La vida de Mila Ximénez ha canviat radicalment des que els metges li diagnostiquessin un càncer de pulmó. Després d’uns mesos de baixa, la tertuliana tornava a l’hospital per fer-se unes proves i iniciar un tractament experimental que esperen que l’ajudi a millorar.

Fa més de dos mesos que no apareix a televisió, però els seus companys de Sálvame informen de la seva evolució per tranquil·litzar els teleespectadors. Hi ha molta preocupació per ella, tenint en compte que les últimes informacions no eren gaire bones.

El seu amic Jorge Javier Vázquez ha revelat aquest dilluns, però, que sembla que tot va millorant: “He parlat amb ella aquest cap de setmana i està estupenda“. Una última hora que tranquil·litza després de les últimes declaracions de la col·laboradora, que el passat mes de febrer treia a la llum que havia estat un mes sense poder moure’s del llit.

Mila Ximénez, en l'última imatge pública - Europa Press
Mila Ximénez, en l’última imatge pública / Europa Press

Una malaltia contra la que lluita des del juny de l’any passat i que espera poder superar com abans millor per tornar a la rutina i la feina a televisió.

Nou comentari