Mila Ximénez ha volgut sincerar-se amb els seus seguidors amb un escrit en el qual revela com ho està passant durant el confinament. Reconeix haver passat molta por, però que a poc a poc s’ho va prenent amb més calma: “Començo la meva segona setmana d’aïllament i la veritat és que no ho estic portant malament. Faig el confinament per seguir el protocol que ens recomanen -per edat puc tenir més risc- però sobretot per protegir la meva família“.

Unes paraules que escriu en la seva columna de ‘Lecturas‘: “Si jo m’infectés, per mi seria menys problemàtic que per ells. Alba està cuidant dels nens i això fa que estigui tot el dia ocupada però sense tensió. Si jo caigués malalta, li provocaria un col·lapse innecessari. Així que… m’he donat un temps fins que això passi”. 

“Intento escoltar i veure les notícies necessàries sense arribar a ennuegar-me. Les coses que abans em produïen angoixa, ara me les intento prendre amb humor. Estic gaudint de la meva cara neta i de no haver de pensar en què posar-me. És un dels avantatges de no tenir vida social, el meu dia a dia s’ha convertit en un estat permanent de fer el que em doni la gana. I això feia temps que no m’ho permetia”, explica.

Mila Ximénez a 'Sálvame'   Telecinco

Mila Ximénez a ‘Sálvame’ / Telecinco

Unes hores lliures que aprofita per netejar: “Aquests dies he recuperat el costum d’escoltar música i ballar per la casa mentre faig les tasques domèstiques de les que feia anys que no m’ocupava. I m’agrada. L’enuig sense motiu ha marxat de la meva casa i això em fa sentir més lliure”. 

Nou comentari