Mila Ximénez sorprèn en debutar a la passarel·la

Ágatha Ruiz de la Prada ha congregat un munt de cares conegudes durant la desfilada a Madrid d’aquest dimecres. La dissenyadora ha mostrat la nova col·lecció que ha creat, plena de colors vistosos i les formes típiques. Una de les sorpreses de la nit? Que ha fitxat Alejandra Rubio, la filla de Terelu Campos, com a model. Una oportunitat que obre la porta a la jove dins d’un nou món. Ara bé, ella no ha estat l’única famosa que ha provat sort a sobre de la passarel·la. I és que Mila Ximénez ha deixat tothom bocabadat en aparèixer lluint les creacions d’Ágatha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@milaximenezoficial y sus kaftanes #mbfwmadrid

Una publicación compartida de Agatha Ruiz de la Prada (@agatharuizdlprada) el

La col·laboradora de ‘Sálvame’ ha debutat a la passarel·la de la mà de la dissenyadora, que ha aplaudit la desimboltura que ha demostrat tot i els nervis que tenia. Ho ha fet enfront d’un munt de famosos, sense vergonya mentre sonava una cançó que Café Quijano ha compost especialment per a ella.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Este momento se lo dedico a mis padres. Me habéis dado una fuerza tremenda. ??

Una publicación compartida de Mila Ximenez (@milaximenezoficial) el

Sembla que Mila Ximénez ha arribat a la moda per quedar-s’hi, ja que ha acabat la seva col·laboració amb una notícia bomba: “Col·laboraré amb Ágatha. Farem dissenys juntes en una col·lecció que es diu ‘Mila’. És una il·lusió immensa. Va ser una idea petitona que s’ha convertit en una cosa molt grossa. No ho havíem volgut dir fins ara, és impressionant”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trabajar con @agatharuizdlprada es diafrutar de su locura y genialidad. Te amo Agatha. ?

Una publicación compartida de Mila Ximenez (@milaximenezoficial) el

Caldrà veure si funcionen les creacions que facin juntes. 

Nou comentari