El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Miki d’OT: “Si ets de Vox, no sé què coi fas escoltant-me”
  • CA

Miki Nuñez ha demostrat que no té pèls a la llengua. Finalista d’OT i representant d’Espanya a Eurovisió, el de Terrassa ha manifestat les seves opinions polítiques públicament. Això li ha provocat més d’un maldecap i, sobretot, crítiques ferotges de votants de Vox. En l’entrevista que acabava de concedir a El Mundo ha volgut enviar-los un missatge ben clar: “Si ets de Vox, no sé què coi fas escoltant-me“.

Reconeix que per a un cantant és perillós entrar en temes de política: “M’han deixat de seguir moltíssimes persones per haver criticat a Vox. Però és que si seguís el que proclamen, no podria parlar català ni estar a favor de l’homosexualitat. Doncs que aquestes persones no vinguin mai més a un concert meu, perquè hi haurà música en català i música reivindicativa. Abans de cantant sóc persona, la veritat. Si tinc la sort de ser bilingüe, per què no m’he de poder expressar en les meves dues llengües?”.

Deixant la política de banda, Miki deixa clar que considera que el coronavirus no ens ha fet millors: “El que ha demostrat la pandèmia és que som una merda. Hi ha hagut un virus al que no pots veure i ens ha fotut la vida sencera. Ens ha fotut la salut, l’economia, el poder estar amb les nostres persones estimades, ha matat a moltíssimes persones i ens ha fet veure que no som absolutament res en un planeta que pot viure tranquil·lament sense nosaltres. Els nostres problemes de m… no són problemes”.

“La càrrega emocional i psicològica que ens està donant el 2020 és molt forta. No poder abraçar els nostres avis, per exemple, afavoreix les condicions que et fan estar depressiu. La música que s’hagi fet durant el confinament del 2020 tindrà un segell característic. Parlarà de tornar a estar junts, d’estimar-nos i de voler que tot torni a la normalitat. Serà tot el contrari a una pandèmia, música més alegra i d’esperança”, conclou.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa