El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Miguel Bosé, enfadat amb el seu amic Boris Izaguirre per haver-se vacunat
  • CA

Boris Izaguirre ha acudit a La Resistencia per posar-se al capdavant de la seva petita secció, la que ha dedicat aquesta setmana a parlar de la seva vacunació. El tertulià ha rebut la primera dosi de Moderna, el que li fa molta il·lusió: “La nit d’abans vaig somiar que l’infermer em xiuxiuejava que la vacuna era de Moderna i la casualitat va voler que em posessin aquella. Els meus amics em diuen que no els sorprèn que m’hagi tocat aquesta, tenint en compte que jo sóc una dona molt moderna”.

Pel que fa als efectes secundaris que li ha provocat la vacuna, només n’ha destacat un… de molt curiós: “Des que m’he vacunat que no faig més que parlar en femení i referir-me a mi com a dona cada cop més. Serà un dels efectes aquests, suposo”, deia fent broma.

I d’aquí, a treure a la llum una anècdota amb Miguel Bosé que ha tornat a deixar en evidència el cantant: “No sé si és el lloc per explicar-ho, però crec que sí. Aquella nit, poques hores després de vacunar-me, havia de parlar amb Miguel Bosé per un tema i jo no hi vaig caure, en aquell moment, però em va sorprendre quan em va preguntar si estava bé. Ell ho deia pel tema de la vacuna i quan me’n vaig adonar, em vaig quedar bloquejat. Va començar el meu dilema… Vaig mentir i li vaig dir que estava genial. Li hauria d’haver dit llavors que m’havia vacunat amb Moderna, però no vaig tenir cony”.

Una anècdota que aprofitava per demanar perdó en directe al seu amic: “Miguel, sé que per tu això és important i com a amic t’he fallat. Com a dona no tinc cony i no sóc valenta per afrontar la realitat. Espero que això no et molesti…”. Bosé va saber que Boris s’havia vacunat perquè aquest va publicar una foto a Instagram: “Miguel em va enviar la captura del meu Instagram i em va dir: “A més a més no m’ho dius“. Va ser llavors quan em vaig adonar que li havia provocat una molèstia”.

Un negacionisme que ha perjudicat molt a la imatge de Miguel Bosé, que sembla que té conseqüències també amb els seus amics.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa