El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’exsogra de Miguel Bosé el deixa verd: “Dèspota, cretí, neuròtic i imbècil”
  • CA

L’entrevista de Miguel Bosé en el programa de Jordi Évole ha generat moltíssima controvèrsia. El cantant és en boca de tots des que parlés de la seva addicció a les drogues i des que tornés a evidenciar el seu negacionisme. Pocs dies després de la seva emissió, no ha dubtat en carregar durament contra el presentador català perquè Bosé considera que aquest no l’ha tractat bé. L’última a parlar sobre l’artista? La seva exsogra, Lola Medina, la mare de Nacho Palau.

Miguel i Nacho van estar junts durant dues dècades i van ser pares de quatre nens junts. Actualment s’estan enfrontant en un judici sobre la custòdia dels petits, ja que Bosé es nega a que tots quatre siguin considerats germans. Sobre això es pronunciarà l’àvia dels nens en una entrevista al Sábado Deluxe que s’espera explosiva.

No és el primer cop que la dona critica l’exmarit del seu fill, però en el vídeo promocional d’aquesta entrevista queda clar que mai no havia estat tan dura. De fet, se la sent referir-se a l’exitós cantant amb sorna com Miguelito Tacatum.

Miguel Bosé | Europa Press
Miguel Bosé, en una foto d’arxiu / Europa Press

Es riu en sentir Miguel Bosé parlar dels atacs d’ansietat que hauria patit “per culpa de Nacho”: “Jo estic disposada a revelar les vertaderes raons de la seva malaltia crònica a la veu i de les visites que feia a una clínica suïssa especialitzada en foniatria”.

“Miguel Bosé és un dèspota i li ho vaig dir en la primera discussió que vaig tenir amb ell. Li vaig dir que era un cretí i un imbècil. Està neuròtic perdut. Si li portes la contrària et fa la creu per tota la vida. Saps què et dic? Ves a la merda, Bosé”, etziba.

L’exsogra de Miguel Bosé parlarà d’ell en una nova entrevista al Deluxe / Telecinco

La dona reconeix que al seu fill no li fa gràcia que vagi a televisió a criticar el seu ex, però assegura necessitar-ho perquè travessen una situació econòmica molt complicada. Caldrà esperar a l’entrevista d’aquesta nit per veure si realment treu a la llum episodis encara més vergonyosos del cantant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa