Miguel Bosé està irreconeixible. Sempre havia estat molt hermètic pel que fa a la seva vida privada, però d’un temps ençà que està molt involucrat en dos projectes que trauran a la llum els aspectes més secrets de la seva intimitat: una autobiografia i una sèrie de televisió sobre la seva vida.

La revista ‘Variety‘ revela que Movistar + i un parell de productores han adquirit els drets per parlar sobre la seva història en una sèrie que estaria comptant amb el suport de Bosé. El cantant estaria col·laborant en l’escriptura dels guions, fins i tot, mentre ho compagina amb la creació de la seva autobiografia.

Miguel Bosé  Europa Press

Miguel Bosé / Europa Press

Bosé va ser famós des del seu naixement en ser fill del torero Luis Miguel Dominguín i Lucía Bosé, una Miss Itàlia que va acabar sent una autèntica estrella de cinema. Ara bé, ell mateix confessa que no va tenir una infància fàcil: “La sèrie explicarà la meva vida, des de la infància fins a l’actualitat. El meu personatge podrà ser entès des de la infància, que desperta la qüestió de com vaig aconseguir tots els èxits. Curiós tenint en compte que la meva infància va ser molt tempestuosa, solitària i hermètica. Vivia en una família de personatges forts. A més a més, totes les caceres, festes, amics, affairs… Tot allò em va afectar com a nen i ho vaig haver d’absorbir. Ningú apostava que un nen amb figures més grans que la vida pogués sobreviure a tot allò”. 

Informen que la sèrie tindrà tres temporades de vuit capítols cadascuna. La primera, sobre la seva infància. Després, el seu creixement artístic entre Londres i Nova York. Fins a la tercera, que parlarà de la seva esplendor com a artista. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa